Boekhandel Mensings Caminada

Curaçao

Op Curaçao hebben ze een hele mooie en uitgebreide boekhandel, Mensings Caminada. Daar ik regelmatig op Curaçao ben zou ik het echt helemaal te gek vinden als mijn boek hier ook verkocht kan worden. Bovendien zie ik hier ook hier genoeg smartphone bezitters zie er wat van kunnen opsteken 😉

Vijf boeken

Ik heb een bijzonder prettig gesprek met de mevrouw die o.a. ook de boekinkoop doet en ze is erg enthousiast over het boek. Ik mag meteen een vijftal boeken in consignatie bij haar neerleggen en ze gaat er de volgende dag een mooi plekje voor zoeken. Mochten de boeken goed lopen, dan kan ik er nog een paar bij haar neerleggen. Wat leuk, wat gaaf, wat fantastisch!! En wat spannend om zo, in het buitenland nota bene, als eerste een plekje te hebben waar mijn boek komt te liggen. Ik ga morgen meteen kijken waar ze terecht gekomen zijn!

©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie