Dag van de lancering

“Lancering”

En toen was het 3 april 2020. De dag van de lancering… althans, vóór de Coronacrisis. De lancering gaat niet door vandaag. Geen lezing over Smartphone Etiquette bij de Rotaryclub Doetinchem, het Het Borghuis zit dicht en geen uitreiking van het eerste exemplaar van mijn boek aan burgemeester Mark Boumans Al ligt het boek klaar voor een volgend moment, nà de Corona.

Virtuele lancering

We houden met de #Rotary wél een virtuele bijeenkomst via Zoom Video Communications.
Hierin presenteer ik alsnog een beetje mijn boek voor klein publek en daarmee zit er toch nog een klein feestelijk tintje aan de dag 🙂 Je moet het tenslotte wel positief blijven zien!

Video

Deze is achteraf  opgenomen vanaf de computer, met totáááál verkeerd geluid en daarom heb ik er dus maar ondertiteling bij gezet (ik ben lerende, haha!).
Maar bij deze een klein stukje van wat ik via de virtuele omgeving op vrijdag 3 april 2020 over mijn boek aan de Rotary Club Doetinchem vertelde:

©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie