Ik wil een boek schrijven

Droom

Al van jongs af aan droom ik er van “ooit” een boek te schrijven. Nu ik de 50 alweer even gepasseerd ben is het tijd om die droom eens uit te laten komen.

Tabletnek

De afgelopen jaren ben ik veel bezig geweest met het verschijnsel “Tabletnek” en de fysieke gevolgen op het lichaam door het gebruik van o.a. de smartphone. Door mijn beroep als fysiotherapeut en fysiotherapiewetenschapper kwam ik in aanraking hiermee en ben ik meer ruchtbaarheid aan deze gevolgen gaan geven.

Pers

Dat is opgepikt door de pers en sociale media en voor ik het wist werd ik als expert op dit gebied gevraagd voor heel veel tv, radio en geschreven media. Ik ben hiervoor op TV geweest bij o.a. het Jeugdjournaal, het NOS journaal, Omroep Gelderland, Één Vandaag en Kassa! Tevens meerdere radio-interviews bij o.a. het Radio 1 journaal, Gijs Staverman op Radio 2, Radio RTV NoordHolland en RTV Arnhem. Bij de schrijvende pers heb ik o.a. in Nu.nl, de Margriet, de Telegraaf, de 7Days, de Kidsweek, de Elsevier, Simyo en de Margriet gestaan.

Nomofobie

“Boven” de tabletnek ligt “nomofobie”, de verslaving aan de smartphone door de angst niet meer zonder te kunnen. De gevolgen zijn te vinden op fysiek, psychisch/emotioneel en sociaal vlak. Nomofobie lijkt me zeer interessant om over te gaan schrijven!

Plaats een reactie