Op de radio

De Surinaams Hindoestaanse radiozender AMORNL heeft een interview met mij gehouden over Smartphone Etiquette en Nomofobie.

De presentator is Natasha Hoesein. Zij heeft, gedurende de intelligente lockdown, een radioprogramma gericht op kinderen in de leeftijd van 7 – 17 jaar en hun ouders. Zij wil het in één van haar uitzendingen graag hebben over de gevolgen van (te) veel beeldscherm gebruik. Ze is nieuwsgierig welke tip ik heb voor kinderen die nu, tijdens de Corona-tijd, noodgedwongen thuis zijn.

In het interview vertel ik o.a. wie ik ben, wat nomofobie is en hoe dat ontstaat. Wat de gevolgen van nomofobie zijn en of er oplossingen zijn. Tevens vertel ik iets over de Smartphone Etiquette en ik geef een paar tips voor de kinderen die nu door de coronacrisis thuis zitten.

KLIK HIER om het interview te beluisteren!

©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie