Rotary Club Willemstad

Op bezoek bij de Rotary Club Willemstad wordt gevraagd of ik iets wil vertellen over het boek Smartphone Etiquette.

Rotary Willemstad

De Rotary Club Willemstad is één van de twee Rotary Clubs op Curaçao. Het is een actieve club met ruim 30 leden die iedere maandag in het Avila Beach Hotel een lunchbijeenkomst hebben. Ik ben hier de afgelopen jaren vaker bij op bezoek geweest en vind het een prettige club om bij te zijn. Vorig jaar heb ik verteld over mijn boek, toen nog in de ontwerpfase. Nu heb een paar boeken en flyers meegenomen om te laten zien wat het resultaat geworden is.

Presentatie

Wat ik niet weet, is dat er voor vandaag geen vast programma is. Ik wordt direct door de voorzitster uitgenodigd om na de lunch over mijn boek te vertellen. Onvoorbereid neem ik het aanbod aan. Ik vertel in een half uur van alles over het boek, de achterliggende gedachte, hoe ik ertoe gekomen ben, nomofobie, en een heel aantal smartphone etiquettes. Fijn te merken dat ik zo in de materie zit dat ik hier dan ook onvoorbereid een voordracht over kan houden! Het was in ieder geval erg leuk om te doen en over het boek te vertellen!

 

 

©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie