Tekenen van illustraties

Puzzelen en tekenen

Okeee! Nou, dat was meer gepuzzel dan ik vooraf gedacht had, om illustraties maken bij het boek. Ik had redelijk wat plaatjes in mijn hoofd zitten, maar het uitzoeken waar en welke subtitels een illustratie kunnen krijgen is nog wel een dingetje. Je wil immers niet 5 bladzijden achter elkaar met illustraties en verderop 30 bladzijden niets. Dus dat was een behoorlijke, want sommige onderwerpen leenden zich beter dan andere.

Daarna moest ik aan de slag met “krabbels” maken voor de illustrator Bas van den Biggelaar. Haha, dat terwijl ik helemaal niet kan tekenen! Ik heb een lading tekeningen geproduceerd die rechtstreeks uit een kleuterklas afkomstig zijn 🙂 Hopelijk kan de illustrator er wat mee.  HEt was de bedoeling dat er een stuk of 15 illustraties in zouden komen. Ik heb er dus “opeens” 25, haha! Alles groeit blijkbaar 😉

©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2019

Plaats een reactie