TV: De 5 Uur Show

Op 22 oktober mag ik bij de 5 Uur Show op SBS6 aanschuiven. Omdat mijn boek over videobellen gaat, kom ik vanuit huis, met videobellen, in de studio!

De presentatrice is Carolina Lo Galbo, en de medegasten zijn o.a. Karin Bloemen en Jabke-d Bouma. Laatstgenoemde heeft ook een boek geschreven “Hoe vind je zèlf dat het gaat?”

Ik zat zelf thuis en had via een speciale verbinding contact met de studio. Wat erg lastig was, was dat er een seconde vertraging zat in wat ik zei, en wat ik terug hoorde en zag op het scherm. Gelukkig is daar op de TV zelf weinig van terug te zien, maar het maakt wel dat ik me erg moest concentreren. Ook het licht vond ik erg slecht. We hadden dit van te voren getest en vanuit de studio had ik te horen gekregen dat dit het licht was was goed was. Ik vind het achteraf een slechte keus, maar ja 😉

Het gesprek was erg leuk om te doen en met name de paar reacties van Karin Bloemen maakten het erg leuk! Ik heb er met heel veel plezier aan mee gedaan!

KLIK HIER om de link naar de hele show op de site van SBS6 te bekijken, vanaf minuut 22.40h ben ik te zien.

Hieronder kan je de video-opname van “Achter de schermen” zien. Om in de camera te kunnen kijken terwijl ik de show kon volgen, had ik de camera van de pc op ooghoogte op een fles gezet 🙂 Het ziet er een beetje raar uit, maar hierdoor keek ik wel de camera in en niet ergens anders naar toe 🙂

Videobellen Etiquette Marlous de Haan 5 uur show

Videobellen Etiquette Marlous de Haan 5 uur show

Videobellen Etiquette Marlous de Haan 5 uur show

Videobellen Etiquette Marlous de Haan 5 uur show

Videobellen Etiquette Marlous de Haan 5 uur show

Videobellen Etiquette Marlous de Haan 5 uur show

Smartphone Etiquette Marlous de Haan 5 uur show

Videobellen Etiquette Marlous de Haan 5 uur show

©Videobellen Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie