Voortgangsoverleg

Verhuizing

Door mijn verhuizing van Huissen naar Doetinchem en alle drukte daar omheen heeft het schrijven even stil gelegen. Tijdens mijn vakantie de afgelopen weken heb ik het wel weer een beetje opgepakt en nu wilde ik graag een vervolg overleg met Maarten Beernink van de uitgeverij Het Boekenschap.

Kasteel Slangenburg

Dit overleg vindt plaats in het Koetshuis van Kasteel Slangenburg. Een prachtige plek om over een fantastisch boek te praten. Het Boekenschap is op dit moment ook aan het verhuizen en komt, grappig genoeg, op nog geen 8 minuten rijden van mij te zitten. Op dit moment zitten ze even zonder vaste lokatie, dus we gaan extern voor het overleg.

De belangrijkste conclusie is eigenlijk geworden dat ik me niet meer ga focussen op één doelgroep, maar dat ik toch het eerste plan, een boek schrijven voor iedereen, als eerste ga uitvoeren. Daarna kunnen er altijd opsplitsingen komen. Ook is gekeken naar formaat, aantal pagina’s en is er een offerte gemaakt voor de kosten van het uitgeven en publiceren van een boek, met steun van de uitgeverij Het Boekenschap.

Uitgeverij

Wat Het Boekenschap voor mij gaat betekenen is het redigeren van het boek, het corrigeren, meehelpen met de cover en de achtervlak, meehelpen met PR en marketing en tevens de uiteindelijke opslag en distributie van de boeken. Dat wat ik kan, doe ik zelf. Het overige koop ik in bij hen. Erg prettig en professioneel op deze manier!

©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2019

Plaats een reactie